Actieve Speurtocht Best

Na de eerste geslaagde Actieve Speurtocht in januari, hebben we een tweede speurtocht gemaakt voor jullie! Deze keer loop je weer een nieuwe route, met nieuwe opdrachten. 

Ga jij ook meedoen met de speurtocht in de gemeente Best? Hoe leuk is het om samen met je papa/mama/broertjes/zusjes mee te doen aan de speurtocht door Best! Hierbij kom je misschien wel langs herkenbare plekken en krijg je sportieve opdrachten die je moet voltooien! Sportieve naschoolse kinderopvang Sportstuif Best wil bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl van de inwoners van de gemeente Best! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er juist in deze coronaperiode tijd met elkaar wordt doorgebracht. Doe jij ook mee?!

Facebook pagina
Wanneer:
3 maart t/m 24 maart. 


Onder dit bericht is de route te downloaden!

Het begin en het eindpunt van de speurtocht is bij de locatie van Sportstuif Best, gevestigd op Sportpark de Leemkuilen van Best Vooruit.

 
Opdracht 1: De speurtocht komt langs verschillende punten in de gemeente Best. Langs de route hangen bordjes met daarop het logo van Sportstuif + een sport opdracht. Lukt het jou om alles te vinden en de opdrachten uit te voeren? Zoek goed op bijvoorbeeld bomen en lantaarnpalen! 


Opdracht 2: Heb jij de speurtocht gelopen en weet jij al welke oefeningen jij gedaan hebt? Laat het ons zien d.m.v. een filmpje! Deze kun je sturen naar de facebookpagina van Sportstuif Je mag deze ook op Tik-tok delen en Sportstuif taggen!


Opdracht 3: bij elk bordje hangt een letter. Hier komt een woord uit. Lukt het jou om het woord te raden? Stuur de oplossing naar info@sportstuif.nl met een leuke groepsfoto! 

Update: bij opdracht 8 staat de letter 'U'. Deze mag je in de puzzel vervangen door een '!'. 

Tip:
Mist er op de route een opdracht kaart of kan je hem niet vinden? Neem dan gelijk contact op via 0610087779.

COVID-19:
Let op! We houden rekening met de verscherpte coronamaatregelen. Houd er rekening mee dat de veilige afstand regel en verbod op groepsvorming (boven 2), kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee ook tijdens de kerstmannenjacht buiten geldt.


Succes allemaal en veel plezier. 

Einddatum Actieve Speurtocht Best

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
24-03-2021 00:00 tot 12:00 uur

Contact

Sportstuif Best

Ruben Goossens

Sportlaan 4
5683 CS Best

   

Downloads

Bestand downloaden