Color Run Meerhoven 2023

Doe jij mee aan de Color Run?

De Color Run is een hardloopevenement in samenwerking met Marathon Eindhoven en Eindhoven Sport. Kinderen uit Meerhoven van 7 tot en met 12 jaar (groep 4 t/m 8) kunnen deelnemen. 

Bij de Color Run gaan de kinderen een afstand van ongeveer 2,5 kilometer lopen over een vast parcours door Meerhoven. Binnen dit parcours zullen de kinderen op verschillende Colorpoints stations worden opgewacht en worden begroet door prachtige kleuren die letterlijk zullen komen overwaaien. De kinderen zullen uiteindelijk als een waar kleurenpalet over de finish gaan en een fantastische beleving rijker zijn!

Het poeder dat gebruikt zal worden voor onze run is geheel natuurlijk waar een biologisch afbreekbare kleurstof aan is toegevoegd. Het levert absoluut geen gevaar op voor de gezondheid en het milieu. Het geeft wel een waanzinnig effect en de lopers veranderen in een kleurrijke vrolijke massa. Naast deze geweldige Colorpoints langs de route zijn er ook diverse challenges voor de kinderen om ze fysiek uit te dagen. Kortom, een geweldige run voor  kinderen uit Meerhoven!

Datum: Woensdag 20 september
Tijd: 14.00 - 16.00 uur. Inloop vanaf 13.45 uur. 
Locatie: Start en finish bij Sportstuif Meerhoven DBS - Sportpark VV DBS
Deelname is gratis!

We verwachten dat de kinderen in een wit shirt naar de Color run komen want dit geeft de mooiste weergave van de kleuren. Daarnaast zijn goede loopschoenen en een sportbroek die vies mag worden handig om aan te doen. Indien gewenst mogen kinderen een zonnebril/duikbril/veiligheidsbril op doen. 

Schrijf je hieronder in via het intakeformulier. Ben er snel bij, want vol = vol!

Meer informatie? Mail naar eindhoven@sportstuif.nl 

Color Run Meerhoven DBS 2023

Prijs: GRATIS
Leeftijd: 7 t/m 12 jaar
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
20-09-2023 14:00 tot 16:00 uur Sportstuif Meerhoven DBS
Het Schaapsdijk 109
5657 AW Eindhoven

Contact

Sportstuif Meerhoven DBS

Yvonne Hurkmans-Swinkels

Video

Foto Album

Foto bij Color Run Meerhoven 2023