Fietsspeurtocht

Fietsspeurtocht Someren Asten!

Fietsspeurtocht Asten-Someren!

Ga jij ook meedoen met de fietsspeurtocht in de gemeente Asten-Someren? Hoe leuk is het om samen met je papa/mama/broertjes/zusjes/vriendje/vriendinnetje mee te doen aan de fietsspeurtocht! Hierbij kom je op veel herkenbare plekken en krijg je sportieve opdrachten die je moet voltooien! Sportieve naschoolse kinderopvang Sportstuif en Leef! willen bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl van de inwoners van de gemeente Asten-Someren! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er juist in deze coronaperiode tijd met elkaar wordt doorgebracht. Doe jij ook mee?!

Klik hier voor de Facebook pagina van de speurtocht!

Wanneer:
9 juni t/m 5 september 2021

Onder dit bericht is de route te downloaden!

Opdracht 1: De speurtocht komt langs verschillende punten in de gemeente Asten-Someren. Langs de route hangen bordjes met daarop het logo van Sportstuif + een sport opdracht. Lukt het jou om alles te vinden en de opdrachten uit te voeren? 

Opdracht 2: Bij elk bordje hangt een letter. Hier komt een woord uit. Lukt het jou om het woord te raden? Stuur de oplossing naar info@sportstuif.nl en laat ons weten wat je ervan vond! 

Opdracht 3: Heb jij de speurtocht gefietst en weet jij al welke oefeningen jij gedaan hebt? Laat het ons zien d.m.v. een filmpje! Deze kun je sturen naar de facebookpagina van Sportstuif en Sportstuif taggen!

Tip:
Mist er op de route een opdracht kaart of kan je hem niet vinden? Neem dan gelijk contact op via 06-16085767

Succes allemaal en veel plezier!

Fietsspeurtocht

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
05-09-2021 00:00 tot 23:45 uur Someren

Contact

Sportstuif Someren

Shauny Regli

Potakkerweg 21

Foto Album

Foto bij Fietsspeurtocht

Facebook