Koningsdag fietsspeurtocht

Koningsdag 2021

Tijdens deze feestelijke oranje dag willen wij als BSO Sportstuif Best ook samen met jullie iets gaan doen! In samenwerking met de Oranjevereniging Best hebben we weer leuke activiteiten voor jullie. 

Nadat je je fiets helemaal in het oranje thema versierd hebt met het versierpakket van de Oranjevereniging mag je hem natuurlijk gaan showen in de gemeente! Speciaal daarvoor hebben wij een Koningsdag Fietsspeurtocht gemaakt! 

Sportieve naschoolse kinderopvang Sportstuif Best wil bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl van de inwoners van de gemeente Best! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er juist in deze coronaperiode tijd met elkaar wordt doorgebracht. Doe jij ook mee?!

Download de route onderaan deze pagina!

Opdracht 1: De speurtocht komt langs verschillende punten in de gemeente Best. Langs de route hangen bordjes met daarop het logo van Sportstuif + een sport opdracht of quizvraag. Lukt het jou om alles te vinden en de opdrachten uit te voeren? Zoek goed op bijvoorbeeld bomen en lantaarnpalen! 

Opdracht 2: Bij elk bordje hangt een letter. Hier komt een woord uit. Lukt het jou om het woord te raden? Stuur de oplossing naar info@sportstuif.nl en laat ons weten wat je ervan vond! 

Opdracht 3: Heb jij de speurtocht gefietst en je versierde fiets laten zien aan iedereen die je onderweg bent tegengekomen? Maak een leuke foto en deel hem met Sportstuif via de Facebookpagina Sport- en spelactiviteiten Best.

Tip:
Mist er op de route een opdracht kaart of kan je hem niet vinden? Neem dan gelijk contact op via 0610087779. 

Koningsdag Fietsspeurtocht

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
27-04-2021 12:00 tot 18:00 uur

Contact

Sportstuif Best

Ruben Goossens

Sportlaan 4
5683 CS Best

   

Downloads

Bestand downloaden