Koningsdag fietsspeurtocht

Koningsdag 2022

Tijdens deze feestelijke oranje dag willen wij als BSO Sportstuif Best ook samen met jullie iets gaan doen! In samenwerking met de Oranjevereniging Best hebben we weer leuke activiteiten voor jullie. 

Nadat je je fiets helemaal in het oranje thema versierd hebt, mag je hem natuurlijk gaan showen in de gemeente! Speciaal daarvoor hebben wij een Koningsdag Fietsspeurtocht gemaakt! 

Sportieve naschoolse kinderopvang Sportstuif Best wil bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl van de inwoners van de gemeente Best! Doe jij ook mee?!

Download de route onderaan deze pagina!

Opdracht 1: De speurtocht komt langs verschillende punten in de gemeente Best. Langs de route hangen bordjes met daarop het logo van Sportstuif + een sport opdracht of quizvraag. Lukt het jou om alles te vinden en de opdrachten uit te voeren? Zoek goed op bijvoorbeeld bomen en lantaarnpalen! 

Opdracht 2: Bij elk bordje hangt een letter. Hier komt een woord uit. Lukt het jou om het woord te raden? Stuur de oplossing naar samenbijsportstuif@sportstuif.nl en laat ons weten wat je ervan vond! Uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar. 

Opdracht 3: Heb jij de speurtocht gefietst en je versierde fiets laten zien aan iedereen die je onderweg bent tegengekomen? Maak een leuke foto en deel hem met Sportstuif via de Facebookpagina Sport- en spelactiviteiten Best.

Tip:
Mist er op de route een opdracht kaart of kan je hem niet vinden? Neem dan gelijk contact op via 0610087779. 

 

Inschrijven hiervoor is niet nodig. 

Einddatum Koningsdag Fietsspeurtocht

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
01-05-2022 00:00 tot 18:00 uur Gemeente Best

Contact

Sportstuif Best

Ruben Goossens

Sportlaan 4
5683 CS Best

   

Downloads

Bestand downloaden