Peutergym voorjaar 2023

Peutergym Sportstuif Meerhoven

Sportstuif Peutergym in Meerhoven!

Sportstuif Meerhoven biedt peutergym aan voor ouders en hun peuters van 2 en 3 jaar! Beweeg je mee in de buitenlucht? Na de succesvolle reeksen van de peutergym organiseren we weer een nieuwe reeks!

Peutergym is een beweegactiviteit waarin allerlei grondvormen van bewegen aan bod komen, zoals rollen, duikelen, gooien, vangen, springen, rennen en balanceren. Deze grondvormen van bewegen, verwerkt in een speelse, muzikale beweegles, dragen bij aan de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek, het zelfvertrouwen, het leren samen spelen en de kinderen ervaren hoe het is om met leeftijdsgenoten buiten te spelen. Ben je enthousiast en wil je meedoen, meld je nu aan! Onderaan de pagina vind je het inschrijfformulier. 

Locatie: Sportstuif Meerhoven, gevestigd bij VV DBS, Het Schaapsdijk 109 te Eindhoven. 
Het vindt plaats in de buitenlucht op een kunstgrasveld. Bij slecht weer kan worden uitgeweken naar een buitenruimte met afdak.

Datum: 
Vrijdag 2 juni, vrijdag 9 juni, vrijdag 16 juni, vrijdag 23 juni, vrijdag 7 juli

De aanmelding geldt voor vijf lessen. Wegens bouwwerkzaamheden op het sportpark van DBS is er op vrijdag 30 juni geen peutergym.

Tijd: 10.45 – 11.30 uur

Benodigdheden: Doe gemakkelijke kleding aan waarin je kan bewegen. Check van te voren het weerbericht en kleed je hier naar. 

Peutergym 5 lessenreeks

Prijs: € 30,00 betaling ter plekke
Leeftijd: 2-3 jaar
Doelgroep: Peuters
Inschrijvingen gesloten

Contact

Sportstuif Meerhoven DBS

Bart Loomans

Het Schaapsdijk 109
5657 AW Eindhoven