Speurtocht gemeente Asten

Speurtocht Asten

Ga jij ook meedoen met de speurtocht in de gemeente Asten? Hoe leuk is het om samen met je papa/mama/broertjes/zusjes/vriendje/vriendinnetje mee te doen aan de speurtocht door Asten! Hierbij kom je op veel herkenbare plekken en krijg je sportieve opdrachten die je moet voltooien! Sportieve naschoolse kinderopvang Sportstuif Asten en Leef!Asten willen bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl van de inwoners van de gemeente Asten! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er juist in deze coronaperiode tijd met elkaar wordt doorgebracht. Doe jij ook mee?!

Klik hier voor de Facebook pagina van de speurtocht!

Wanneer:
8 januari t/m 31 januari 2021 

Onder dit bericht is de route te downloaden!

Opdracht 1: De speurtocht komt langs verschillende punten in de gemeente Asten. Langs de route hangen bordjes met daarop het logo van Sportstuif + een sport opdracht. Lukt het jou om alles te vinden en de opdrachten uit te voeren? Zoek goed achter prullenbakken, op elektriciteitskasten, deuren en ramen!

Opdracht 2: Heb jij de speurtocht gelopen en weet jij al welke oefeningen jij gedaan hebt? Laat het ons zien d.m.v. een filmpje! Deze kun je sturen naar de facebookpagina van Sportstuif en Sportstuif taggen!

Tip:
Mist er op de route een opdracht kaart of kan je hem niet vinden? Neem dan gelijk contact op via 06-16619546

COVID-19:
Let op! We houden rekening met de verscherpte coronamaatregelen. Houd er rekening mee dat de veilige afstand regel en verbod op groepsvorming (boven 2), kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee ook tijdens de speurtocht buiten geldt.

Succes allemaal en veel plezier!

Speurtocht gemeente Asten

Datum Tijd Locatie
31 jan 00:00 tot 23:45 uur Asten

Contact

Foto Album

Speurtocht Asten

Downloads

Speurtocht Asten