Speurtocht gemeente Deurne

Ga jij ook meedoen met de speurtocht in de gemeente Deurne? Hoe leuk is het om samen met je papa/mama/broertjes/zusjes/vriendje/vriendinnetje mee te doen aan de speurtocht door Deurne! Hierbij kom je op veel herkenbare plekken en krijg je sportieve opdrachten die je moet voltooien!

Sportieve naschoolse kinderopvang Sportstuif Deurne wil bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er juist in deze coronaperiode tijd met elkaar wordt doorgebracht. Doe jij ook mee?!

Klik hier voor de Facebook pagina van de speurtocht!

Wanneer:
22 januari t/m 19 februari 2021 

Onder dit bericht is de route te downloaden!

Opdrachten tijdens de speurtocht
Tijdens de speurtocht ga je op zoek naar kaarten van Sportstuif met daarop de opdracht die je kan uitvoeren. Het zijn sportieve opdrachten zodat je lekker in beweging bent! Op elke kaart van de opdracht staat ook een letter. Uiteindelijk kun je met alle letters van alle opdrachten een woord maken. Weet jij welk woord je kan maken? Het zijn in het totaal 10 letters! Kijk goed rond en houd je ogen open!

Laat ons de oplossing weten via een berichtje op social media @sportstuifdeurne, via bovenstaande Facebook pagina of stuur een appje naar Sportstuif Deurne: 06-16195450.

Tip:
Mist er op de route een opdracht kaart of kan je hem niet vinden? Neem dan gelijk contact op via 06-16195450

COVID-19:
Let op! We houden rekening met de verscherpte coronamaatregelen. Houd er rekening mee dat de veilige afstand regel en verbod op groepsvorming (boven 2), kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee, ook tijdens de speurtocht buiten geldt.

Succes allemaal en veel plezier!

Speurtocht gemeente Deurne

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
23-02-2021 00:00 tot 09:30 uur

Contact

Sportstuif Deurne

Marijn Krimpenfort

Schelde 1
5751VJ Deurne

Downloads

Route speurtocht
Uitleg route