Speurtocht Meerhoven 2

Een actieve speurtocht in Meerhoven, doe je mee?

Sportstuif Meerhoven heeft in Meerhoven een tweede leuke speurtocht uitgezet! Een looproute langs allerlei bekende plekken en je gaat tijdens de speurtocht actieve opdrachten uitvoeren! Hoe leuk is het om samen met je vriendjes/vriendinnetjes of je familie deze tocht door Meerhoven te doen!

Sportieve buitenschoolse kinderopvang Sportstuif Meerhoven wil graag bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl van de inwoners in Meerhoven. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in deze Corona-periode tijd met elkaar en tijd in de buitenlucht door te brengen!

Kijk onder aan de pagina voor de route en routebeschrijving.
Op de route staan nummers. Deze nummers staan voor de opdrachten.

Opdrachten tijdens de speurtocht
Tijdens de speurtocht vind je kaarten van Sportstuif met daarop de opdracht die je kan uitvoeren. Het zijn zowel sportieve als denk opdrachten. Op elke kaart van de opdracht staat ook een letter. Uiteindelijk kun je met alle letters van alle opdrachten twee woorden maken. Weet jij welke twee woorden je kan maken? Het zijn in het totaal 12 letters!

Laat ons de oplossing weten via een berichtje op social media @sportstuifmeerhoven of @sport-enspeactiviteiteninMeerhoven of stuur een appje naar Sportstuif Meerhoven: 06-33102558.

Wanneer kun je deze speurtocht doen?
De speurtocht kun je lopen vanaf maandag 15 februari tot en met donderdag 5 maart. 

Tip:
Mist er op de route een opdrachtkaart of kan je hem niet vinden? Neem dan direct contact op via 06-33102558.

COVID-19:
Let op! We houden rekening met de verscherpte coronamaatregelen. Houd er rekening mee dat de veilige afstand regel 1,5 meter en verbod op groepsvorming boven de 2 volwassen (kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee), ook tijdens de speurtocht buiten geldt.

Speurtocht Meerhoven

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
08-03-2021 10:40 tot 10:45 uur

Contact

Sportstuif Meerhoven

Yvonne Swinkels

Downloads

Bestand downloaden
Bestand downloaden