Speurtocht Veldhoven

Speurtocht Sportstuif Velfhoven

Een actieve speurtocht in Veldhoven, doe je mee?
Sportstuif Veldhoven heeft in Veldhoven een leuke speurtocht uitgezet! Een looproute langs allerlei bekende plekken en je gaat tijdens de speurtocht actieve opdrachten uitvoeren! Hoe leuk is het om samen met je vriendjes/vriendinnetjes of je familie deze tocht door Veldhoven te doen!

Sportieve buitenschoolse opvang Sportstuif Veldhoven wil graag bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl van de inwoners in Veldhoven. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in deze Corona-periode tijd met elkaar en tijd in de buitenlucht door te brengen!

Kijk onder aan de pagina voor de route en routebeschrijving.

Opdrachten tijdens de speurtocht
Tijdens de speurtocht vind je kaarten van Sportstuif met daarop de opdracht die je kan uitvoeren. Het zijn sportieve opdrachten zodat je lekker in beweging bent! Op elke kaart van de opdracht staat ook een letter. Uiteindelijk kun je met alle letters van alle opdrachten een woord maken. Weet jij welk woord je kan maken? Het zijn in het totaal 10 letters!

Laat ons de oplossing weten via een berichtje op social media @sportstuifveldhoven of stuur een appje naar Sportstuif Veldhoven: 06-49015813.

Wanneer kun je deze speurtocht doen?
De speurtocht kun je lopen vanaf dinsdag 2 februari tot en met zondag 28 februari

Tip:
Mist er op de route een opdrachtkaart of kan je hem niet vinden? Neem dan direct contact op via 06-49015813.

COVID-19:
Let op! We houden rekening met de verscherpte coronamaatregelen. Houd er rekening mee dat de veilige afstand regel 1,5 meter en verbod op groepsvorming boven de 2 volwassen (kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee), ook tijdens de speurtocht buiten geldt.

Speurtocht

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
10-03-2021 00:00 tot 00:15 uur

Contact

Downloads

Speurtocht Veldhoven